Kalendarz zajęć

Wyczyść filtry »
« Wrzesień »
« 25-09-2017 »
Godzina Poniedziałek
07:00
60 min

Joga wg Iyengar'a

Ania

08:00
60 min

Pilates

Agnieszka G.

12:15
60 min

Mama Fit

Monika

15:10
60 min

Zdrowy kręgosłup

Ewa

ZASTĘPSTWO

16:10
60 min

Pilates

Ewa

ZASTĘPSTWO

17:10
60 min

Zdrowy kręgosłup

Ewa

ZASTĘPSTWO

18:10
80 min

Joga wg Iyengar'a

Magda

19:30
60 min

Qi Gong

Rafał

20:30
60 min

Pilates

Agnieszka G.